• "Vader zei: ik ga niet naar dat spookhuis maar gaandeweg en weggaande bleken de spoken engelen"
  • "Niet alleen hebben jullie aan pa zoveel zorg en rust gegeven, maar ook aan ons."
  • "Door alle warmte die we hier hebben gekregen, heeft ’t ondanks alles tot een goede tijd gemaakt"

Interieur

Hospice De Markies is een huis, in een gewone straat in Bergen op Zoom. Er zijn zes appartementen, waardoor de kleinschaligheid geborgen blijft.

Iedere gast heeft beschikking over een eigen sfeervolle kamer. Alle kamers zijn volledig ingericht, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om zelf vertrouwde persoonlijke spullen mee te brengen. Elke kamer is van alle gemakken voorzien. Zoals een verstelbaar bed, een comfortabele relax- en massagefauteuil, een volledig uitgeruste badkamer met eigen toilet, een kitchenette met zithoek. Tevens is er in elke kamer een stereo-installatie, WIFI internetverbinding, een flatscreen tv en een zithoek met comfortabele bank aanwezig. Overal zijn ophangsystemen aangebracht om persoonlijke dierbare foto’s, tekeningen en schilderijen op te hangen. Er is voldoende ruimte om vertrouwde, decoratieve spulletjes neer te zetten.

Verder is er een mooie tuin met een groot terras, waterpartijen, planten, bloemen en beschutte zithoekjes. Hoewel het hospice zich midden in de samenleving bevindt, is ieders privacy optimaal gewaarborgd.

In het hospice zijn er een aantal ruimtes voor gezamenlijk gebruik, zoals de tuin, stilteruimte, huiskamer en keuken. Wanneer u gezelschap wenst van andere bewoners of vrijwilligers, kunt u hier gebruik van maken. Wilt u genieten van uw privacy dan kan dat op uw individuele kamer.

Neem een virtueel kijkje in het hospice.

Huiskamer